200 TL üzeri kargo bedava

Tarifler

arımsaklı ekmek

MALZEMELER:

· 1/3 su bardağı Zen Olive zeytinyağı

· 4 diş sarımsak, ince rendelenmiş

· 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz

· 3-4 yemek kaşığı rendelenmiş sert peynir (eski kaşar veya parmesan gibi)

· 8-10 dilim ekmek

TARİF:

Fırını ızgara modunda 200-220 °C’ye ısıtın.

Zeytinyağı, sarımsak ve maydanozu karıştırın.

Ekmekleri pişirme kağıdı serili fırın ızgarasına dizin ve zeytinyağı karışımını kaşık yardımıyla ekmeklerin üzerine bölüştürün. Rendelenmiş peynir serpiştirin.

Önceden ısıtılmış fırında 3-5 dk, ekmekler renklenip peynir eriyinceye dek fırınlayın.

Şef Zeynep Ağaoğulları'nın tarifi ile..

DİĞER TARİFLER: