200 TL üzeri kargo bedava

Tarifler

ruschetta

MALZEMELER:

· 5-6 yk Zen Olive Zeytinyağı

· 1 orta boy veya 4-5 küçük domates

· 1-2 avuç ince kıyılmış taze soğan ve/veya dilediğiniz otlar

· 2 dilim ekmek

· 1-2 tutam tuz

TARİF:

Domatesi dilerseniz soyun ve ardından çekirdeklerini çıkarın. Küçük küçük kesin. Taze soğanı ve 1-2 tutam tuzu ekleyip karıştırın.

Tavada 3-4 yk zeytinyağını ısıtın, ekmek dilimlerinin iki tarafını, hafifçe kızarıncaya dek renklendirin. Bu aşamada ateşten alınca, dilerseniz ortadan ikiye kesişmiş veya hafifçe ezilmiş bir diş sarımsağı ekmeğe sürün. Doğranmış domates ve mozarellaya ekmeğin üzerinde, zeytinyağı ekleyerek servis edin.

Şef Zeynep Ağaoğulları'nın tarifi ile..

DİĞER TARİFLER: