· 5-6 yk Zen Olive Zeytinyağı
· 1 orta boy veya 4-5 küçük domates
· 1-2 avuç ince kıyılmış taze soğan ve/veya dilediğiniz otlar
· 2 dilim ekmek
· 1-2 tutam tuz
Domatesi dilerseniz soyun ve ardından çekirdeklerini çıkarın. Küçük küçük kesin. Taze soğanı ve 1-2 tutam tuzu ekleyip karıştırın.
Tavada 3-4 yk zeytinyağını ısıtın, ekmek dilimlerinin iki tarafını, hafifçe kızarıncaya dek renklendirin. Bu aşamada ateşten alınca, dilerseniz ortadan ikiye kesişmiş veya hafifçe ezilmiş bir diş sarımsağı ekmeğe sürün. Doğranmış domates ve mozarellaya ekmeğin üzerinde, zeytinyağı ekleyerek servis edin.
Please share your location to continue.
Check our help guide for more info.